Προφίλ

Το κατάστημα Γαία δια χειρός βρισκόταν στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας από το Νοέμβριο του 1995 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2017. Δημιουργήθηκε με σαφή προσανατολισμό το Ελληνικό χειροποίητο αντικείμενο με έντονες αισθητικές ανησυχίες καθώς στηρίχθηκε στην επιθυμία του κοινού που αναζητούσε ένα χώρο με διαφορετικά αντικείμενα. Η συλλογή περιλαμβάνει την εκλεκτότερη όψη της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής καθώς και τεράστια γκάμα στο χυτό και φυσητό γυαλί, τα φωτιστικά, το μέταλλο, τη ζωγραφική σε ξύλο και τις κατασκευές γενικότερα.

 

Γούρια για καλή τύχη στο σπίτι, συνθέσεις με τυχερά ρόδια, πέταλα κλειδιά σε φίλντισι, κεραμικό και ασήμι, επιτραπέζια κομπολόγια από κεχριμπάρι ή γυαλί, Μουσειακά αντίγραφα και είδη γραφείου για Δώρα με προσωπικότητα.

 

Όλα τα αντικείμενα είναι χειροποίητα από Έλληνες δημιουργούς με τη σφραγίδα της παράδοσης και τα διαχρονικά σύμβολα, όπως το φύλλο ελιάς, τα μάτια κ.α.

 

Η γκάμα των αντικειμένων είναι σχεδόν απεριόριστη και ανανεώνεται επαναπροσδιορίζεται καθημερινά. Οι προδιαγραφές στην αισθητική και την ποιότητα των αντικειμένων υψηλότατες κάθε καλλιτέχνης που φιλοξενείται στο κατάστημα Γαία είναι αριστοτέχνης δημιουργός.

 

Το κατάστημα Γαία δια χειρός τα 3 τελευταία χρόνια ασχολείται και με το χώρο του κοσμήματος κατασκευάζοντας χειροποίητα κοσμήματα από πολύτιμα μέταλλα, ασήμι επιχρυσωμένο ή επιπλατινωμένο ή ατσάλι και χρυσό διατηρώντας τη μαγεία της ελληνικής παράδοσης, γι΄αυτούς που θέλουν κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό.

 

Πάνω απ΄όλα όμως το κατάστημα Γαία συνεχίζει μία παράδοση ποιότητας, παράδοση που κάνει κάθε πελάτη, με την πάροδο του χρόνου, πραγματικό φίλο.

 

Για καταστήματα και χονδρική οι τιμές αλλάζουν και διαμορφώνονται ανλαλογα της ποσότητας.

 

 Tο κατάστημα μας ειδικεύεται στο επιχειρηματικό - επαγγελματικό δώρο και μπορεί να σας προμηθεύσει με πολλές άριστες και οικονομικές λύσεις. Είμαστε ανοικτοί στη συζήτηση και την επιλογή του ιδανικού για σας επιχειρηματικού ή συλλογικού δώρου από άποψη σχεδιασμού καθώς και από άποψη τιμής.

 

Το κατάστημα μας απο το Σεπτέμβριο του 2017 συνεχίζει να είναι κοντά σας με την μορφή e-shop στόν ιστότοπο www.gaiadiaxeiros.gr